Outrup GUB
Menu

Menu

ForsideGymnastikHold oversigtBungee FitnessYin YogaJunping FitnessBootcamp i FitnessGymnastik udvalgJTH BlaabjergJTH Blaabjerg Spring 2024-25JTH Rytme 2024-25Galleri JTH BlåbjergHoldleder JTH BlaabjergPowertumbling BoblerholdetTalentholdetEliteholdet Senior 2x pr ugeEliteholdet- 4x pr. UgeTilmelding & kalenderIdræt om DagenIdræt om DagenInstruktører og UdvalgTilmeldingTilmelding Badminton Tilmelding Gymnastik Tilmelding Idræt om DagemTilmelding BillardTilmelding JTH Blaabjerg Tilmelding PowertumblingTilmeldning TennisTilmelding KroketTilmelding FloorballTilmelding Gåfællesskab Bungee FitnessYin YogaJunping FitnessBootcamp i FitnessTennisBadmintonFloorball KroketGåfællesskabBillardMedlems login BestyrelseVedtægterGalleri
Outrup GUB
nov
18
man
Foto:

Forkæl Dig Selv med Yin Yoga

Opnå dyb afslapning og fleksibilitet med blid og nærende yoga.

Mandag den 18-11 kl. 8.15

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Så forkæl kroppen med en times ro, det vil du ikke fortryde.

Tilmelding via halbooking

torsdag 22 okt 2099 - Ole Frank Jessen
Vist: 15 gange